Internetā sacelts skandāls par to, kā Pink audzina savus bērnus! FOTO

Dziedatāja Pink nepārprotami ir viena no tām, kas gadu no gada mīl pārsteigt fanus ar izaicinošām pārmaiņām gan radošumā, gan izskatā. Vienīgā konstante viņas dzīvē ir mīlestība pret pašizpausmi.

Pielūdzēji mīl viņu par vienkāršību un dažreiz pārmērīgu godīgumu. Viņa nebaidās runāt par to, ko citi noklusē. Cīniņi ar vīru, problēmas ar bērniem- kāpēc dalīties tajā ar visu pasauli?

Atcerieties vismaz viņas paziņojumu, ka viņai ar laulāto gadu nav bijušas seksuālās attiecības. Bet slavenība neapstājās. Šoreiz viņa runā par savas meitas īpašo audzināšanu, un viņas intervija izraisīja diskusiju vētru internetā.

Zvaigzne teica, ka viņu ģimenē nav vietas stereotipiem. Pagājušajā nedēļā viņas meita paziņoja, ka gribētu apprecēties ar afrikāņu sievieti. Slavenība jautāja tikai vienu lietu: “Vai tu man iemācīsi, kā gatavot Āfrikas ēdienus?” Bet meitene neapjuka un atbildēja: “Protams, mamma, mēs dzīvosim kopā ar tevi, kamēr mūsu māja būs pabeigta.”

Pink ir apņēmusies audzināt savus bērnus pēc dzimum- neitrāliem principiem. Bērnudārza tualetēs, kur viņa ved savu bērnu, nav nekādu pazīmju, kas norāda, vai tā domāta meitenēm vai zēniem, un viņa uzskata, ka tas ir brīnišķīgi.

Slavenība vēlas, lai viņas meitai nebūtu problēmu ne tikai ar pašnoteikšanos, bet arī ar zemu pašnovērtējumu. Fakts ir tāds, ka viņas meitu agrāk bieži apcēla vienaudži, tāpēc viņa sāka sevi uzskatīt par neglītāko meiteni.

Māte nomierināja viņu, atsaukdamās uz savu piemēru. Zvaigznei bieži tiek vainota viņas ģērbšanās stilā, viņas mūžīgajās zēnu frizūrās un nepilnīgajā figūrā. Tomēr viņa tāpēc neļaujas depresijai un neķeras pie pārāk sievišķīga apģērba.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru